Clusterul APP la INTERGRAFIKA, Zagreb

IMAG9173

În perioada 26-31 mai 2015, Clusterul APP a participat la Târgul Internațional de Printing și Industrie a Hârtiei “INTERGRAFIKA”, organizat la Zagreb, Croaţia, eveniment ce se desfăşoară o dată la doi ani.
Târgul reuneşte producători de renume din: industria tipografică de mașini, echipamente și dispozitive de imprimare, industria de hârtie, de carton, materiale auxiliare și produse finite. Au fost prezentate și cele mai recente realizări tehnologice din industria tipografică, la nivel mondial.
Acest tip de eveniment are rolul de a facilita comunicarea și colaborarea între experți și partenerii de afaceri, venind în sprijinul creării și descoperirii de noi oportunități. Pentru membrii nostri, participarea la astfel de târguri internaționale oferă posibilitatea de a vedea, compara, evalua, inclusiv de a primi feed-back cu privire la produsele și serviciile pe care le oferă.

IMAG9199
Clusterul APP a participat la INTERGRAFIKA prin reprezentanți ai segmentului de printing din cadrul Grafoprint și ArtPress, impreuna cu un reprezentant al echipei de marketing, Răzvan Boldiș.
Membrii prezenti din partea Grafoprint au urmărit încheierea de parteneriate cu diverse tipografii, inclusiv colaborarea cu clienți din industria alimentară, respectiv industri chimică, pentru care să tipărească etichete (producători de mezeluri, brânză, băuturi alcoolice și răcoritoare, cu maxim interes pentru producătorii de vin, respectiv producători/ambalatori de pesticide și ierbicide, uleiuri minerale, produse de igienă și cosmetică).
Cu ocazia prezenței la Intergrafika, reprezentanții ArtPress au contactat potențiali clienți în scopul furnizării de: agende, calendare, papetărie de eveniment, cataloage de artă și tehnice, etc., inclusiv furnizori de materiale specialepentru legătorie, prestatori de servicii de întreținere/reparaţie maşini şi utilaje tipografice pentru partea mecanică, electrică şi electronică.
Membrii APP s-au intors din Croaţia cu o impresie plăcută despre industria de printing din regiune şi, totodată, cu rezultate pozitive, începând diverse colaborări.

 

Sursa: Luiza Apetrei, APP