Serviciul de Marketing Regional

Serviciul de Marketing Regional

Serviciul de Marketing Regional are ca scop promovarea şi dezvoltarea potentialului economic, turistic si cultural la nivel regional. In acest sens este necesara dezvoltarea unei strategii integrate la nivel de regiune. Aceasta va avea menirea sa promoveze intereselor actorilor din respectiva zona si sa coordoneze eforturile lor de promovare. Crearea unui brand regional pentru produsele și serviciile dintr-un areal, va avea drept rezultat cresterea vizibilitati si notorietatii la nivel regional, national si international.

Serviciul suport pentru publicitatea stradală

Serviciul suport pentru publicitatea stradală

Serviciul asigura gestionarea campaniilor de publicitate stradala, derulate pe obiective (stâlpii) aflate în gestiunea Regiei Autonome de Transport Timişoara (R.A.T.T.). APP Cluster monitorizeaza panourile şi bannerelor publicitare montate pe stalpii R.A.T.T. şi se implica in luarea măsurilor de prevenție a publicităţii ilegale. In cadrul acestui seviciu a fost dezvoltata o aplicatie de monitorizare si o baza de date cu portofoliul de stalpi care pot fi destinati publicitatii stradale. In felul acesta APP Cluster poate oferi partenerilor săi suport in dezvoltarea activității lor. Aceste servicii cuprind: informații actualizate despre numarul, gradul de ocupare al stâlpilor aflati in portofoliu si locatiile disponibile.

Oferta agregată a Clusterului APP

Oferta agregată a Clusterului APP

Oferta agregată a Clusterului APP presupune oferirea unei game variate de produse si servicii caracterizate de un inalt grad de specializare pentru fiecare din ele. Acest lucru este posibil prin reunirea in cadrul Clusterului a 22 de companii specializate pe in domeniile: Advertising , Printing, Packaging. In felul acesta APP Cluster detine in portofoliu serviciile si produsele necesare in diferite etape ale unei campanii de promovare, din faza de concept pana in faza de executie.

Oferta agregată reprezintă un proiect dezvoltat prin intermediul proiectului cu titlul “Dezvoltarea Clusterului APP – Advertising, Printing, Packaging“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene (MFE).